Wolf

Pivní styly: převážně svrchně kvašená piva 

Původ: Wolf je nová slovinská odrůda vyšlechtěná ve Chmelařském Institutu v Žalci a povolená od roku 2016

Agronomická charakteristika:1700-2200 kg/ha, resistentní k peronospoře chmelové

Alfa kyseliny: 13,5-17,5 %

Beta kyseliny: 5,0-6,0 %

Co-humulone: 22-24 % alfa kyselin

Celkové silice: 3,0-4,0 ml/ 100 gr.

Aroma: maracuja, mango, meloun, menthol a citronová tráva

Myrcene: 50-60 % celkových silic

Caryophyllene: 2-4 % celkových silic

Humulene: 5-9 % celkových silic

Farnesene: 4-6 % celkových silic

Pivovarská charakteristika: odrůda s vysokým obsahem alfa kyselin i silic s intensivním aroma profilem

Doporučené použití a chmelení: jako granule typ 90, první, třetí a studené chmelení