Loral

Pivní styly: převážně americké typy ale 

Původ: Loral je nová americká odrůda z privátního šlechtitelského programu povolená v roce 2018

Agronomická charakteristika: 2 100 -2 400 kg/ ha

Alfa kyseliny: 10,0-14,0 %

Beta kyseliny: 4,5-5,5 %

Co-humulone: 20-24 % alfa kyselin

Celkové silice: 1,5-2,5 ml/ 100 gr.

Aroma: ovocné s nádechem ananasu, citron až pomeranč, nasládlé

Myrcene: 50-55 % celkových silic

Caryophyllene: 4-7 % celkových silic

Humulone: 17-24 % celkových silic

Farnesene: ˂ 1 % celkových silic

Pivovarská charakteristika: specifické aroma a vysoký obsah alfa yselin

Doporučené použití a chmelení: granule typ 90, druhé a třetí chmelení, suché chmelení