Harlequin

Pivní styly: převážně britské typy "ale", IPA
Původ: Harlequin je sesterskou odrůdou britské odrůdy Godiva, komerčně pěstovaná od roku 2019
Agronomická charakteristika: 1 500 – 1 700 kg/ha, dlouhá kompaktní hlávka
Alfa kyseliny: 9,0- 12,0 %
Beta kyseliny: 7,0-9,0 %
Co-humulone: 27-32 % alfa kyselin
Celkové silice: 1,0-1,6 ml/ 100 gr.
Aroma: ovocné aroma s nádechem marakuji, ananasu, broskve a citrusu
Myrcene: 50-60 % celkových silic
Caryophyllene: ND
Humulene: 4-6 % celkových silic
Farnesene: 8-9 % celkových silic
Pivovarská charakteristika: jak aromatická tak hořká odrůda se zajímavým aroma profilem
Doporučené použití a chmelení: jako granule typ 90, druhé, třetí a studené chmelení