Bru-1

Pivní styly: převážně americké typy piva "ale", IPA, session IPA, New England IPA 

Původ: Bru-1 je nová americká hořká odrůda chmele vyšlechtěná na farmě rodiny Brullotových ve státě Washington

Agronomická charakteristika:+/- 2700 kg/ha, kompaktní hlávky

Alfa kyseliny: 13,0-15,0 %

Beta kyseliny: 8,0 - 10,0 %

Cohumulone: ND

Celkové silice: 1,5-2,1 ml/ 100 gr.

Aroma: ovocné aroma s výrazným nádechem ananasu

Myrcene: 50-55 % celkových silic

Caryophyllene: 9-11 % celkových silic

Humulene: 7-9 % celkových silic

Farnesene: < 1 % celkových silic

Pivovarská charakteristika: výrazný hořký chmel s unikátním aroma profilem

Doporučené použití a chmelení: granule, při prvním chmelení na hořkost, pozdní chmelení na aroma