V našem portfoliu chmelových odrůd, kterých je více jak 120, od listopadu 2019 nabízíme také novozélandské odrůdy Kohatu a Moutere. Především odrůda Moutere s vysokým obsahem alfa kyselin a unikátním aroma profilem tropického ovoce s výrazným nádechem maracuji je zajímavou volbou pro svrchně kvašená a kyselá piva.

Vzhledem ke stoupajícímu zájmu o segment kyselých piv nabízíme od července bakterie mléčného kvašení Lactobacillus plantarum (obchodní název Wild brew Sour Pitch) kromě balení 250 g též v baleních po 50 g (5 x 10 g). Jedno 10 g balení je určeno pro dávku na 1 hl piva.

Od května rozšiřujeme náš sortiment o tři nové odrůdy z USA a to odrůdu Cashmere s ovocným aroma a nádechem kokosu, odrůdu Mount Hood, která má podobný profil jako německá odrůda Hallertau Mittlefrüh a experimentální šlechtitelský materiál pod označením Exp. 07270, který má vysoký obsah silic a alfa kyselin s výrazně kořeněným a citrusovým aroma...

Přečtěte si jako první, co je nového